Лікування кореневих каналів є одним із основних напрямків у нашій стоматологічній студії. Ендодонтія вважається однією з найскладніших сфер стоматології та вимагає від лікаря глибоких теоретичних знань, великого практичного досвіду та високого рівня мануальних навичок. Також для успішної ендодонтії необхідне сучасне обладнання, яке дозволить якісно очистити та запломбувати кореневі канали.

Наша клініка обладнана сучасними операційними мікроскопами американського виробництва, електронними системами обстеження, очищення та пломбування кореневих каналів. Вся робота проводиться в добре ізольованому робочому полі за допомогою коффердама, що дозволяє захистити пацієнта і лікаря. Коффердам – це гумова хустка, яка фіксується за допомогою затиску на зуб і таким чином відокремлює робочу зону лікаря від решти ротової порожнини пацієнта. Для роботи в каналах дуже важливо застосовувати електронний апекслокатор, оскільки на сьогоднішній день це найточніший метод визначення довжини кореневого каналу. Ендомотор та нікель-титанові машинні файли – інструменти без яких неможливе якісне очищення кореневих каналів. Лікування проводиться за європейськими протоколами із використанням стоматологічних матеріалів, які довели свою ефективність протягом більш ніж 10 років. В арсеналі наших лікарів є всі інструменти, технології та методики для якісного лікування ваших зубів.

Успішне лікування кореневих каналів є запорукою здоров'я всієї ротової порожнини, і саме тому нашу клініку очолює лікар, який спеціалізується на лікуванні кореневих каналів.

Головний лікар, Андрій Дмитрович Пиголєв – лікар ендодонтист вищої категорії, з досвідом роботи в ендодонтії понад 15 років. Він займається як терапевтичним лікуванням кореневих каналів, а й мікрохірургічними операціями. Андрій Дмитрович проводить дослідження в галузі клінічної ендодонтії та є автором безлічі публікацій. На даний момент він вивчає властивості механічної обробки кореневих каналів різними видами ротаційних інструментів. Доктор Піголєв читає лекції трьома мовами як в Україні, так і за її межами. Будучи одним із найкращих ендодонтистів України, він регулярно проводить курси та займається навчанням молодих фахівців.

Андрій Дмитрович спеціалізується на складних клінічних ситуаціях, займається перелікуванням кореневих каналів, лікуванням важкопрохідних каналів та активних запальних процесів у верхівок коріння. Часто до нього направляють пацієнтів з інших клінік для видалення уламків інструментів та закриття перфорацій. Крім цього, доктор Піголєв успішно практикує в області апікальної хірургії, це хірургічний вид ендодонтії, при якому видаляється осередок запалення у верхівки кореня.